grafički i web dizajnWEB DIZAJN I SEO OPTIMIZACIJA  

izrada web sajta

Digitalni maketing između ostalog uključuje i kvalitetan web sajt. To ne znači da je na oko lijep sajt i uspješan sajt, mora da bude i funkcionalan, mora da plasira sve informacije potrebne potencijalnom korisniku i na kraju, mora da bude optimiziran za Google.

seo optimizacija

Recimo da imate sajt, ali posao i dalje slabo ide. To je zato što nisu definirane ključne riječi i mnogi drugi parametri sajta i određenih dijelova istog, koji Vaš sajt stavljaju među prvim rezultatima u pretrazi na Google-u, kada su dobro podešeni. Takođe nam se možete javiti ukoliko želite da Vam kreiramo kampanju za društvene mreže. Možete potpisati ugovor da objedinite sve ove usluge u kompletnu uslugu digitalnog marketinga.

Javite se da to sredimo. :)

grafički dizajn

Tu smo da Vašim idejama udahnemo život!

Bilo da tek otvarate firmu, formirate brend, ili želite već postojećem brendu dati novo ruho (rebranding) kod nas to možete učiniti na potpuno novi način - osluškujemo Vaše želje i potrebe i ukoliko želite, aktivno Vas uključujemo u kreiranje. Pitaćemo Vas otvoreno šta želite da Vaša npr. vizit kartica sadrži od podataka i ponuditi Vam nekoliko grafičkih rješenja. Logo Vaše firme ne mora biti dosadna skraćenica Vašeg naziva na jednobojnoj podlozi fonta TimesNewRoman. Može biti prepoznatljiv i originalan. Pored standardnih grafičkih rješenja koja Vam mogu zatrebati, dizajniramo jelovnike, diplome, zahvalnice, a budući mladenci mogu kod nas poručiti dizajn nezaboravnih, potpuno originalnih pozivnica. Sve to možete dobiti uz štampu naručenog dizajna, kao i bez štampe, dakle samo dizajn i pripremu za štampu.